Γιατί η Εβελίνα Παπούλια δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου;

Εβελίνα Παπούλια

Όλα όσα είπε η ηθοποιός.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια, που εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί δεν ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου.

Τα τελευταία έξι χρόνια συνεργαζόσουν με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου. Γιατί αποφασίσατε να μη συνεχίσετε τη συνεργασία σας;

Μετά από έξι υπέροχα χρόνια συνεργασίας ήταν αναπόφευκτο και απόλυτα κατανοητό και εξελικτικό να υπάρξει αυτή η παύση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεργαστούμε ξανά. Ακόμη και αυτή η πιθανότητα να υπάρχει ο Ανδρέας, ο Κούλλης και η Βάνα είναι άνθρωποι που τους αγαπώ και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Τους θεωρώ φίλους μου. Και πρέπει  να ομολογήσω πως σε μια δύσκολη περίοδο της τηλεόρασης, όπου γινόντουσαν ελάχιστα σίριαλ αυτοί οι άνθρωποι με εμπιστευτήκαν και μου έδωσαν δουλειά για έξι χρόνια. Είμαι ευγνώμων.

Είχες πρόταση για να είσαι στις «8 λέξεις»;

Όχι. Δεν μου έγινε πρόταση γιατί εξαρχής γνώριζα πως δεν με φανταζόταν η Βάνα σε κάποιους από τους ρόλους που είχε γράψει. Ξέρεις με φίλους τα κουβεντιάζεις αυτά τα πράγματα ανοιχτά και φυσικά δεν μπορεί να υπάρξει και παρεξήγηση γιατί είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. Τίποτα δεν είναι μόνιμο και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το μόνο που θεωρώ δεδομένο είναι αυτό που νιώθω για τους ανθρώπους αυτούς.