Γιατί δεν τον είδαμε ποτέ στο πρωινό του ΑΝΤ1; «Μπορώ να σου αποκαλύψω ότι…»

Καλοκαίρι Μαζί

Ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα βρισκόταν στην εκπομπή, τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ...

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση στο στιλ πεταλούδα, Γιάννης Δρυμωνάκος, εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1, στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πριν από λίγο καιρό είπες ότι θέλεις να ασχοληθείς με την τηλεόραση και ότι σου έχει γίνει πρόταση για το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Η δήλωσή σου αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις – μάλιστα, ο Αρης Καβατζίκης είπε στο «Πρωινό» ότι δεν θα ήθελε να σε δει σε ένα πάνελ να σχολιάζεις τη Φουρέιρα.

Ο Αρης είναι φίλος μου και τον εκτιμώ. Και πιστεύω ότι είχε δίκιο όταν έλεγε πως δεν θα μου ταίριαζε να είμαι σε ένα πάνελ και να ασχολούμαι με κουτσομπολιά. Δεν είναι όλοι για όλα. Δεν είμαι ούτε δημοσιογράφος ούτε έχω εμπειρία στην τηλεόραση. Εμένα θα με ενδιέφερε στην τηλεόραση να κάνω κάτι σχετικό με τον αθλητισμό, που είναι και ο τομέας μου και θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Μπορώ να σου αποκαλύψω, μάλιστα, ότι είμαι σε συζητήσεις για ένα τέτοιο concept, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Γιάννης Δρυμωνάκος

Ισχύει ότι ύστερα από αυτά που ειπώθηκαν στο «Πρωινό» αποφάσισες να μην συμμετάσχεις τελικά στα δοκιμαστικά που έκανε ο ΑΝΤ1;

Καμία σχέση. Ισα ίσα που με τον Αρη συναντηθήκαμε και στις Σπέτσες και η πρώτη μου κουβέντα ήταν: «Καλά τα είπες!». Και συμφώνησα με τη Φαίη, που είπε ότι θα μου ταίριαζε μια εκπομπή τύπου «World Party». Αυτό θα το έκανα με μεγάλη χαρά!