Γιάννης Βαρδής: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του! «Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος;»

Γιάννης Βαρδής

"Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες..."

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τον χαμό του Αντώνη Βαρδή. Ο Γιάννης Βαρδής, με αφορμή τη δυσάρεστη αυτή επέτειο, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. 5 χρόνια σήμερα μπαμπά. Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά.

Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου.

Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό.

Μεγάλο και το μουσικό κενό που άφησες. Αλλάζουν οι εποχές. Σκέφτομαι πόσο λείπεις από τη μουσική μας. Κάπου διάβασα πως όταν έφυγε ο Βαρδής πήρε μαζί του και την ελληνική μουσική.

View this post on Instagram

Ηρθε η αναθεματισμενη μερα σου. 5 χρονια σημερα μπαμπά. Πως περναει ετσι ο καιρος δεν το πιστευω ουτε εγω που το ζω και σε σκεφτομαι καθημερινα. Μεγαλος ο πονος ακομα. Προσπαθω καθε μερα να το διαχειριστω. Θα φυγει ποτε αυτος ο πονος; Δεν ξερω. Ειναι μεγαλη η απουσια σου. Λειπει η παρεα σου,το γελιο σου μεσα στο σπιτι,οι πλακες σου,ο θυμος σου,οι συμβουλες σου,η επιφυλακτικη προστασια σου οταν με επαιρνες τηλεφωνο να μου πεις να προσεχω στην επιστροφη μετα απο καθε συναυλια. Μεγαλο το κενο. Μεγαλο και το μουσικο κενο που αφησες. Αλλαζουν οι εποχες. Σκεφτομαι ποσο λειπεις απ τη μουσικη μας.Καπου διαβασα πως οταν εφυγε ο βαρδης πηρε μαζι του και την ελληνικη μουσικη. Σκληρο αλλα εχει δοση αληθειας. Να εισαι καλα εκει που βρισκεσαι και να θυμασαι πως ο γιος σου σε αγαπαει οσο κανενας. #antonisvardis #vardis #giannisvardis #legend @antonis_vardis @vardisantonis

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on

Σκληρό αλλά έχει δόση αλήθειας. Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι και να θυμάσαι πως ο γιος σου σε αγαπάει όσο κανένας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.