Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Χωρισμός βόμβα! Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

Χωρισμός Τσιμιτσέλη Λασκαράκη

Με μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν το χωρισμό τους με μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του σίριαλ του MEGA η Πολυκατοικία και το 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγες μέρες πριν τον ερχομό του παιδιού τους. Ο χωρισμός Τσιμιτσέλη Λασκαράκη τέσσερα χρόνια μετά, γράφει το τέλος της σχέσης ενός από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους είχαν ερωτηθεί για το αν υπάρχει κρίση στο γάμο τους, ωστόσο τόσο η Βάσω Λασκαράκη, όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απέφευγαν με το δικό τους τρόπο να απαντήσουν, θέλοντας να διαφυλάξουν την ιδιωτική τους ζωή.

Βάσω Λασκαράκη: Την ρώτησαν αν υπάρχει κρίση στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και… της γύρισε το μάτι!
Αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε ερώτηση για τη γυναίκα και το παιδί του!

 Στο πνεύμα αυτό και η ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο που ζητά να μη δοθεί συνέχεια στην απόφαση τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους:

[dfp_ads id=236982]

«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ότι, με κοινή τους απόφαση την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία και προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.

Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφαση του κού Τσιμιτσέλη και της κας Λασκαρακη αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου, σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα και οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους.
Με την βεβαιότητα ότι θα σεβαστείτε τα ανωτέρω,

Με εκτίμηση,

Αθήνα, 28/09/2017

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου Διαχειρίστρια Εταίρος της».»