Γιάννης Σεβδικαλής: «Όταν ξύπνησα, κατάλαβα από μόνος μου ότι έχασα και τα δυο μου πόδια από τα γόνατα και κάτω»

Γιάννης Σεβδικαλής

"Δεν μου ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι θα μου ακρωτηριάσουν τα πόδια πριν μπω στο χειρουργείο" θυμάται ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Γιάννης Σεβδικαλής έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Κουρτίδου. Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε με θάρρος για τα συναισθήματα που έζησε στο χειρουργείο, όταν του ακρωτηρίασαν τα δυο πόδια έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη, καθώς και τις στιγμές που ένιωσε να χάνει το κουράγιο του.

Σοκάρει ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Με χτύπησε ο συρμός, με πέταξε πάνω στις γραμμές και με έσερνε για 20 μέτρα»

Είδες τη ζωή σου να αλλάζει μέσα σε μια στιγμή.

Όταν μπήκα στο χειρουργείο, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα. Δεν μου ανακοίνωσαν οι γιατροί ότι θα μου ακρωτηριάσουν τα πόδια πριν μπω, αλλά έκαναν το καλύτερο δυνατό και έκριναν ότι ήταν αναγκαίο να συμβεί. Όταν ξύπνησα, κατάλαβα από μόνος μου ότι έχασα και τα δυο μου πόδια από τα γόνατα και κάτω. Ήμουν όμως ευγνώμων και χαρούμενος που ήμουν ζωντανός, έχοντας στο πλευρό μου τους δικούς μου ανθρώπους. Πέρα από την οικογένεια μου και τουης φίλους μου, ήρθαν γνωστοί αλλά και άνθρωποι ακόμη που δεν τους γνώριζα καν για να μου συμπαρασταθούν. Μια εβδομάδα που ήμουν στο νοσοκομείο έκαναν ουρές για να μου μιλήσουν.

Υπήρξαν στιγμές που έχανες το κουράγιο σου;

Φυσικά. Κάθε μας συναίσθημα έχει λόγο ύπαρξης και όλα είναι απολύτως φυσιολογικά. Όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε ζήσει τις προσωπικές μας δυσκολίες. Αυτή ήταν η δική μου.

Είναι πολύ σημαντικό να στεκόμαστε σε αυτά που έχουμε και όχι σε αυτά που δεν έχουμε. Πάντα με καλή διάθεση. Αλλιώς δνε μπορείς να πας παρακάτω.