Γιάννης Σαρακατσάνης: Ο …μυστικός γάμος με την Αλεξάνδρα Ούστα και η απάντηση του ηθοποιού

Γιάννης Σαρακατσάνης

Τι λέει για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης;

Πριν από ένα χρόνο περίπου μάθαμε πρώτη φορά για τη σχέση τους και τώρα οι δυο τους ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά του δημαρχείου. Ο λόγος για το …μυστικό γάμο της Αλεξανδρας Ούστα με τον αγαπημένο της Γιάννη Σαρακατσάνη. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το γάμο του αλλά και τι είναι εκείνο που τον ενοχλεί.

«Κάναμε ένα γάμο όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Και στην εφημερίδα το δημοσιεύσαμε και ανθρώπους καλέσαμε, δεν το κρύψαμε. Επειδή δεν σας πήραμε τηλέφωνο να έρθετε μας το κοπανάτε ότι είναι μυστικό. Κάναμε έναν γάμο όπως κάνουν δυο κανονικοί άνθρωποι, με τους φίλους μας, με τους γνωστούς μας και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Λυπάμαι που δεν σας φωνάξαμε, τώρα στα βαφτίσια. Όχι δεν είναι έγκυος, δεν έχω κάποια τέτοια ένδειξη.

Οι φήμες του γάμου ξεκίνησαν πάνω από ένα χρόνο πριν, πριν κάνω καν πρόταση, δεν είναι ενοχλητικό όπως, είναι αστείο. Το ενοχλητικό όμως είναι ότι παρουσιάζονται αυτά τα πράγματα πολύ απλοϊκά, λες και οι άνθρωποι έχουν ένα συναίσθημα σε όλη τους τη ζωή. Είναι πάντα χαρούμενοι ή είναι πάντα λυπημένοι. Οι άνθρωποι έχουν πολλά συναισθήματα και ζούνε και αλλάζουν και εξελίσσονται» αναφέρει ο Γιάννης Σαρακατσάνης.