Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Όταν χωρίσαμε με τη Μιμίκα περάσαμε δύσκολα, δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις»

Γιάννης Μποσταντζόγλου

«Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος», λέει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, Μιμίκα.

Έχετε καταφέρει να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην πρώην σύζυγό σας Μιμίκα, με την οποία έχετε έναν γιο, τον Μέντη, που είναι ξεναγός, και στην εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό σας Δήμητρα Παπαδήμα με την οποία έχετε αποκτήσει τη Μαρία Θαλασσινή, η οποία ακολουθεί τα δικά σας βήματα. Ήταν εύκολο;

Όταν έγινε ο χωρισμός μου με τη Μιμίκα περάσαμε δύσκολα. Γιατί κάθε χωρισμός είναι δύσκολος. Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις. Στην αρχή είχαμε καβγαδάκια, φωνές, εντάσεις, αλλά μετά εξελίχθηκε σε πολύ αγαπημένη σχέση, κι ας χωρίσαμε. Άλλωστε μας συνδέει κι ένα παιδί. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Και με τη νυν γυναίκα μου, τη Δήμητρα, που είμαστε μαζί, έχουμε περάσει δυσκολίες, αλλά πρυτάνευσε το αγαπησιάρικο.

Πώς και δεν παντρευτήκατε τόσα χρόνια;

Δεν κάναμε, ούτε κάνουμε τέτοιους σχεδιασμούς. Τα έφερε έτσι η ζωή που καταλάβαμε ότι ο ένας αγαπάει τον άλλο, ότι είναι πάνω και από τις διενέξεις μας η κατανόηση και ο σεβασμός του άλλου, και τελείωσε η υπόθεση. Μεγαλώνουμε κιόλας. Αν ήμασταν 20 χρονών, μπορεί και να «σκοτωνόμασταν», γιατί όταν είσαι νέος τα βλέπεις αλλιώς. Τώρα το έχουμε φιλοσοφήσει, έχουμε βρει τα κουμπιά μας, δεν μπαίνει ο ένας στο ζωτικό χώρο του άλλου και περνάμε μια χαρά.