Γιάννης Μπέζος: «Είπα την αλήθεια και μόνο»!

«Δεν μου αρέσει να με τραβάνε φωτογραφίες. Το τόνισα από σκηνής».

Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει στον Βασίλη Μπουζιώτη και την εφημερίδα REAL για την κριτική που έχει δεχτεί σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τους θαυμαστές του.

Πώς διαχειρίζεσαι τα πυρά που δέχεσαι, επειδή δεν θέλεις να φωτογραφίζεσαι με τους θαυμαστές σου;

Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της γελοιότητας, της φαιδρότητας, και δεν θα κάτσω να δώσω σημασία σε τέτοια «πυρά», που είναι «άσφαιρα». Σε μια εποχή που δεν λέγονται αλήθειες, εγώ εξακολουθώ να λέω όσα πιστεύω. Αυτό, προφανώς, ενοχλεί και προκαλεί επιθέσεις. Όπως φέρνει και τρομερές «ράδιο αρβύλες»…

Σου έγινε όντως μήνυση από θεατή που τραβούσε φωτογραφίες στο τέλος της παράστασης, καθώς του επιτέθηκες φραστικά;

Καμία μήνυση δεν έγινε και καμία άγρια -έστω και φραστική- επίθεση δεν έκανα σε κανέναν. Δεν μου αρέσει να με τραβάνε φωτογραφίες. Το τόνισα από σκηνής. Όμως, τίποτα πέρα από αυτό δεν συνέβη. Ούτε «επεισόδια» έγιναν, ούτε μηνύσεις ακολούθησαν. Γράφουν για να γράφουν, ρίχνουν πυρά για να ρίξουν. Τους μάθαμε πια!

Θεωρήθηκε, ωστόσο, σνομπισμός όταν δήλωσες πως δεν θέλεις να έρχονται να σε αγκαλιάζουν οι θαυμαστές σου…

Δεν με αφορά ποια «ετικέτα» θέλει να βάζει ο καθένας. Είπα την αλήθεια και μόνο. Ότι δεν μου αρέσουν ούτε οι αγκαλιές ούτε τα φιλιά από τους θεατές. Θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά, να φεύγουν ικανοποιημένοι από τις παραστάσεις μου και να βλέπουν με χαρά τις σειρές μου. Μέχρι εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Μπέζος: «Δεν θέλω ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά, ούτε φωτογραφίες από τους θαυμαστές μου»