Γιάννης Μαργάρης: «Πικράθηκα γι’ αυτά τα σχόλια! Με πείραξε πολύ…»

Γιάννης Μαργάρης

«Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο νικητής του The Voice, Γιάννης Μαργάρης, που απάντησε μεταξύ άλλων και για τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά του.

[dfp_ads id=236982]

Σε ενόχλησαν τα σχόλια για τα κιλά και την εμφάνισή σου;

Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα. Με πείραξε πολύ, όμως, γιατί με αφορά η άποψη του κόσμου. Πικράθηκα γι’ αυτά τα σχόλια. Αλλά, πλέον, θα θωρακίσω τον εαυτό μου και δεν θα διαβάζω αυτά τα σχόλια.

Στο σχολείο τα παιδιά σού έκαναν άσχημα σχόλια;

Όχι, όχι. Δεν τους αφορούσε η εμφάνισή μου, ούτε μπορώ να πω ότι δέχτηκα bullying. Με έβλεπαν με συμπάθεια. Ίσως, γιατί είχα πολλές παρέες και ήμουν δημοφιλής.

Γιάννης Μαργάρης

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να αλλάξεις την εικόνα σου;

Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε δίαιτα έχω κάνει. Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για μένα. Όχι, επειδή κάποιοι κάνουν άσχημα σχόλια και θέλω να σταματήσουν. Μόνο για μένα θα το κάνω! Δεν θα με πιέσει κανείς. Άλλωστε, και οι δικοί μου ποτέ δεν με πίεσαν. Δεν με ζόρισαν. Στα 17 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε. Ξέρεις τι είναι σε ένα χωριό της Κύπρου να βάψει ένα παιδί τα μαλλιά του μπλε; Επανάσταση! Οι δικοί μου αντέδρασαν, αλλά μετά το συνήθισαν. Τώρα πια, αν κάνει το ίδιο ένα άλλο παιδάκι δεν θα του πουν κάτι. Όλοι θυμούνται ότι ο Γιάννης Μαργάρης έβαψε μπλε τα μαλλιά του (γελάει).

Στον έρωτα είσαι επαναστάτης;

Όχι. Σε κάποια κομμάτια της ζωής μου είμαι, σε κάποια άλλα όχι. Σ’ αυτά είμαι λίγο δειλός, δεν κάνω βήματα. Άλλωστε, δεν έχω ερωτευτεί ποτέ. Ο έρωτας δεν υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Το θέμα είναι να ερωτευτείς κάποιον άνθρωπο και να είναι αμοιβαίο. Όχι μονόπλευρο. Είναι σημαντικός ο έρωτας, θέλω πολύ να μου συμβεί, αλλά δεν μου συνέβη ως τώρα. Μάλλον δεν έκανα ποτέ κανένα βήμα, δείλιασα. Πιστεύω και στο κεραυνοβόλο, όμως. Είναι και θέμα τύχης. Όμως, ναι, φοβάμαι και την απόρριψη. Είμαι ντροπαλός.