Γιάννης Καπετάνιος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, τον έχασα από εγκεφαλικό»

Γιάννης Καπετάνιος

"Ευτυχώς, μια μέρα που είχα ρεπό πρόλαβα και πήγα και τον είδα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν" ανέφερε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο Γιάννης Καπετάνιος παραχώρησε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την απώλεια του αδερφού του.

Αυτή η μεγάλη σου πίστη σε βοήθησε να αντέξεις το θάνατο του αδερφού σου, Θανάση, με τον οποίο ήσασταν κολλητοί από παιδιά;

Νια, έτσι είναι Μου έδωσε δύναμη. Με τον Θανάση ήμασταν σε όλα μαζί. Είχαμε μεγάλο ψυχικό δέσιμο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν τον έχασα από εγκεφαλικό. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Τότε που «έφυγε», πριν από τρία χρόνια, έπαιζα στο Ηράκλειο Κρήτης. Ευτυχώς, μια μέρα που είχα ρεπό πρόλαβα και πήγα και τον είδα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Θυμάμαι, όταν μου το είπαν βγήκα κι έπαιξα κανονικά. Το ανακοίνωσε ο Σεφερλής στο φινάλε στο κοινό και με χειροκροτούσαν όρθιοι οι θεατές. Αυτή είναι η δυσκολία του επαγγέλματός μας. Πνίγεις τα συναισθήματά σου και παίζεις ό,τι κι αν σου συμβαίνει. Ήταν πολύ δύσκολο. Με βοήθησε ο Θεός να αντέξω.