Γιάννης Καλλιάνος: «Προσεύχομαι ο πατέρας μου να γίνει γρήγορα καλά»

Γιάννης Καλλιάνος

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και η αρραβωνιαστικιά του Χάρις Δαμιανού φωτογραφίζονται μαζί...

Ο βουλευτής Νοτίου Tομέα της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος και μετεωρολόγος του Μega, θα ζήσει τα πρώτα Χριστούγεννα ως αρραβωνιασμένος πλέον, αφού πριν από λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, που είναι η δερματολόγος Xάρις Δαμιανού. Το λαμπερό ζευγάρι φωτογραφίζεται στην ΟΝ time και μιλά στη Σάσα Σταμάτη για αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα, ενώ ο πολιτικός παράλληλα προσεύχεται στον Θεό ο πατέρας του να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο.

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους τους ανθρώπους λόγω της καραντίνας και της εξάπλωσης του ιού που μας ταλαιπωρεί από τον περασμένο Μάρτιο. Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και ισορροπία για όλον τον κόσμο και μακάρι γρήγορα να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο και η σωστή φαρμακευτική αγωγή ώστε να γυρίσουμε σταδιακά σε μια ομαλή κατάσταση.

Γιάννης Καλλιάνος

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που περνάμε μαζί με τη Χάρις ως αρραβωνιασμένοι και οφείλω να σας πω ότι ζούμε πολύ ευχάριστες στιγμές. Στολίσαμε το σπίτι μας, μαγειρεύουμε μαζί καθημερινά, συζητάμε με τις ώρες, βλέπουμε ταινίες, αλλά και παράλληλα ασχολούμαστε έντονα με τις δουλειές μας, εγώ με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και τη Μετεωρολογία και η Χάρις με τη Δερματολογία ως ειδικευόμενη ιατρός. Εύχομαι για όλες και όλους ό,τι πραγματικά επιθυμούν με υγεία πάνω απ’ όλα. Επίσης, μακάρι ο Θεός να βοηθήσει και να γίνει γρήγορα καλά ο πατέρας μου, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στον “Ευαγγελισμό” λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας».

Γιάννης Καλλιάνος

Στο πλευρό του η σύντροφός του, Χάρις Δαμιανού, η οποία δηλώνει: «Φέτος μπορεί πολλοί να στερηθούμε τις οικογένειές μας, τα τραπέζια και τις αγκαλιές μας, εγώ ακόμη περισσότερο επειδή εργάζομαι σε νοσοκομείο και ο Γιάννης επίσης ως πολιτικός και μετεωρολόγος, αλλά είμαστε πολλοί τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον. Για όλον τον κόσμο η αγάπη φέτος θα περισσεύει. Εύχομαι όλοι να στολίσουμε τα σπίτια μας αλλά και τις καρδιές μας, να ζήσουμε την ουσία αυτής της εορτής, να οπλιστούμε με κουράγιο και υπομονή για να περάσουμε όλα τα επόμενα Χριστούγεννα μαζί, αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, δύναμη, αισιοδοξία και όμορφες στιγμές».