Γιάννης Καλλιάνος και Χάρις Δαμιανού παντρεύονται την Κυριακή

Γιάννης Καλλιάνος

Ποδαρικό για το 2021 με πολιτικό γάμο ετοιμάζει ο γοητευτικός βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ και μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος, με τη σύντροφό του, Χάρις Δαμιανού.

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η καλλονή σύντροφός του, Χάρις Δαμιανού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην ΟΝ time, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, παντρεύονται με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, με μάρτυρες δύο φίλους του γαμπρού, τους επιχειρηματίες Γιώργο Καπνάκη και Ηλία Λαμπρινάκο.

«Λόγω της εγκυμοσύνης της συντρόφου μου, Χάρις, αποφασίσαμε να μην κάνουμε το θρησκευτικό γάμο τον Μάιο, όπως είχαμε προγραμματίσει, και να κάνουμε τον πολιτικό γάμο την Κυριακή. Όσο αφορά στο θρησκευτικό, θα γίνει οπωσδήποτε, μετά τη γέννηση του παιδιού μας», δηλώνει ο Γιάννης Καλλιάνος στην εφημερίδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί 2 χρόνια και η πανέμορφη δερματολόγος περιμένει το πρώτο τους παιδάκι, αφού διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Φυσικά, στο γάμο θα παρευρεθούν αυστηρά και μόνο οι γονείς τους τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το ζευγάρι θα παντρέψει ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. Όσον αφορά στη νύφη, η Χάρις Δαμιανού έχει επιλέξει ένα φόρεμα στο χρώμα του πάγου, ενώ ο γαμπρός, Γιάννης Καλλιάνος, που φημίζεται για το στιλ του, ένα all time classic κοστούμι.