Γιάννης Γαλάτης: Εξοργισμένος ο σχεδιαστής! «Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με…»

Γιάννης Γαλάτης

«Τι φρικτά πράγματα είναι αυτά; Ποιοι έδωσαν άδεια να γίνει αυτό σε εκκλησία;».

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Μυκόνου με το βίντεο κλιπ που γύρισε ο J Balvin. Ο Γιάννης Γαλάτης μίλησε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου και ξέσπασε για όλα αυτά που είδε στο νησί του.

«Είναι τραγικό! Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας με αυτά που γίνονται. Τι φρικτά πράγματα είναι αυτά; Ποιοι έδωσαν άδεια να γίνει αυτό σε εκκλησία; Ποιο σπίτι επέτρεψε τέτοια γυρίσματα; Με ποιο δικαίωμα προσβάλλουν έτσι το τοπίο της Μυκόνου και την πίστη μας; Έρχεται ο καθένας στο νησί μας να διαφημιστεί και να αφήσει τη βρομιά του και την αισχρότητά του. Όπως έμαθα από τον φύλακα, πήγαν πρώτα στη Γαλάζια Παναγιά και ζήτησαν να κάνουν φωτογράφιση εκεί και τα γυρίσματα.

Αλλά επειδή του φάνηκαν περίεργοι, τους το απαγόρευσε και τους έδιωξε. Κατόπιν πήγαν σε μια βίλα και σε κάποια άλλη εκκλησία, που δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο σημείο βρίσκεται. Το είδα στο Internet και τα έχασα. Είναι ανεξέλεγκτη πια η κατάσταση. Μια ασυδοσία. Έχει κυριεύσει το νησί η απληστία. Χτίζουν παντού, δηλητηριάζουν τις θάλασσες, κοντεύουν να διαλύσουν το νησάκι μας», είπε εξοργισμένος ο Γιάννης Γαλάτης.