Γιάννης Φλωρινιώτης: «Πήγε να τη βιάσει, φώναζε βοήθεια κι έτρεξα να τη σώσω»

Γιάννης Φλωρινιώτης

«Είχα την χαρά και την τιμή να αρέσω και στα δυο φύλα», λέει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, τόνισε πως είχε τη χαρά και την τιμή να δέχεται φλερτ και από τα δύο φύλα.

Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, δεν είχα τέτοια προβλήματα. Σε άλλους έτυχε. Μια φορά ήμουν στην Αμερική, κατέβηκα στο καμαρίνι και είδα τον επιχειρηματία να έχει στριμώξει μια χορεύτρια Σπανιόλα. Αυτή φώναζε βοήθεια και έτρεξα να την σώσω. Τον άρπαξα γιατί πήγαινε να την βιάσει. Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και του λέω δεν ντρέπεσαι. Η κοπέλα επειδή ήταν λαθραία φοβόταν να κάνει μήνυση, όμως της είπα ό,τι χρειαστείς θα έρθω μάρτυρας.

Τα σχόλια που ακούγονταν ότι είστε gay πώς τα διαχειριζόσασταν;

Και για ποιον δεν έχουν πει; Στην αρχή με ρωτούσαν «τι ρόλο παίζεις; Γιατί αγκαλιάζεις γυναίκες και τις φιλάς, αγκαλιάζεις και άντρες και τους φιλάς;». Εγώ το έκανα με αγνή αληθινή αγάπη και δεν τους απαντούσα. Έλεγα «αφού είσαστε περίεργοι δεν θα σας το πω, θα το βρείτε εσείς».

Σας φλέρταραν πάντως οι άντρες…

Στη δουλειά αυτή πρέπει να αρέσεις και στα δυο φύλα για να κάνεις επιτυχία. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να αρέσω και στα δυο φύλα. Τους έκανα πάντα στο τέλος φίλους. Εγώ ήμουν ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε ήταν το σ..ξ. Σ..ξ έκανα πάνω στην πίστα όταν έβλεπα τον κόσμο να με χειροκροτεί και να με αγκαλιάζει. Εκεί τελείωνα.