Γιάννης Φλωρινιώτης: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με κάλεσε ποτέ και δεν ξέρω γιατί»

Γιάννης Φλωρινιώτης

«Δόξα τω Θεώ από τηλεόραση όμως έχω χορτάσει», λέει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον Σπύρο Παπαδόπουλο που δεν τον κάλεσε ποτέ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ακραία περιστατικά θαυμασμού έχετε ζήσει;

Από το ‘77 μέχρι το ‘82 όσο και αν δεν θέλουν μερικοί ήμουν το πρώτο όνομα της Ελλάδας. Και ο πιο ακριβοπληρωμένος και αυτός που γέμιζε μαγαζιά, θέατρα, αναψυκτήρια, στάδια. Απορώ κάτι εκπομπές που κάνουν στην τηλεόραση για το ’70 – ‘80 – ‘90 δεν αναφέρουν ούτε το δικό μου όνομα, ούτε κάποιων άλλων. Και ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με κάλεσε ποτέ και δεν ξέρω γιατί. Δόξα τω Θεώ από τηλεόραση όμως έχω χορτάσει.

Κάνατε μεγάλη περιουσία;

Θα είχα κάνει τα 5πλάσια και τα 10πλάσια. Αλλά μου έφαγαν πολλά λεφτά απατεώνες. Επειδή μεγάλωσα φτωχικά όταν έβγαλα λεφτά τα έδινα σε όποιον μου τα ζητούσε. Αγόρασα ένα μαγαζί στην Πειραϊκή που θα το είχε τώρα κάποιο παιδί μου. Ήταν όμως υποθηκευμένο από την Εφορία και δεν μου το είπε ο δικηγόρος μου ούτε ο εργολάβος. Όταν πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο και ενώ είχα δώσει τα μισά λεφτά το κτίριο δήλωσε πτώχευση και τα έχασα όλα. Έχω ένα μεγάλο ελάττωμα εμπιστεύομαι τον καθένα.