Γιάννης Αποστολάκης – Βάσω Βιλέγκας: Δυνατός έρωτας και συγκατοίκηση

Γιάννης Αποστολάκης

Τόσο ο Γιάννης Αποστολάκης όσο και η Βάσω Βιλέγκας έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βάσω Βιλέγκας και ο Γιάννης Αποστολάκης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η μελαχρινή καλλονή και ο master chef, σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ μένει στον Αλιμο.

Τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και ο δημοφιλής σεφ έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους και να επιλέγουν μέρη για τις εξόδους τους όπου δεν καραδοκούν κάμερες και παπαράτσι. Οσοι τούς γνωρίζουν καλά μιλούν για το τέλειο ζευγάρι, αφού η Βάσω είναι ενθουσιασμένη με την προσωπικότητά του και εκείνος, εκτός από την ομορφιά της, με τον χαρακτήρα της.

Ο Γιάννης Αποστολάκης είναι ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην ΓΕΕΘΑ και υπουργού Εθνικής Αμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από τη συμμετοχή του στο «MasterChef», σπούδαζε μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά, όμως τρία χρόνια μετά την εισαγωγή του εγκατέλειψε τη σχολή. Τα καλοκαίρια εργαζόταν ως skipper σε ιστιοπλοϊκά, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη μαγειρική.

Η σχέση του με τη θάλασσα είχε ξεκινήσει ήδη από τα 12 του χρόνια, όταν και άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση της μητέρας του στο Ρέθυμνο, ενώ έχει δηλώσει ότι, όταν ήταν παιδί, ήθελε να γίνει αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, όπως ο πατέρας του. Ομως στα 16 του συνειδητοποίησε ότι η κλίση του ήταν στην πραγματικότητα η μαγειρική. Γοητευτικός και συμπαθής, είναι φυσικό ο Γιάννης Αποστολάκης να έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και με την προσωπική του ζωή, όσο κι αν ο ίδιος τηρεί πάντα διακριτική στάση.