Γιάννα Τερζή: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί την περιπέτειά της με τον καρκίνο

Γιάννα Τερζή

"Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό", εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Σε μία ακόμη προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Γιάννα Τερζή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, όταν διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/12) η Γιάννα Τερζή ανάρτησε μία φωτογραφία της, εξομολογούμενη τους λόγους που την οδήγησαν να μοιραστεί με το κοινό μία τόσο ευαίσθητη πτυχή του εαυτού της που αφορούσε στην υγεία της.

«Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν από μένα και τους θαυμάζω πολύ γι’ αυτό», έγραψε αρχικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια.

«Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες. Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά», συνεχίζει στο μήνυμά της η Γιάννα Τερζή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi)

«Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας. Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς.

Να μαλακώνουν τα πρόσωπα. Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό», κατέληξε στο μήνυμά της στο Instagram η Γιάννα Τερζή.