Για την Δανάη Μπάρκα δεν υπάρχει ρεπό – Ετοιμάζεται πυρετωδώς για το «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα

"Νομίζω ότι φέτος τα πρωινά θα γελάμε πολύ - και αυτό είναι το ζητούμενο" τονίζει η Δανάη Μπάρκα για τη νέα της εκπομπή!

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η προετοιμασία από την Δανάη Μπάρκα και τη νέα της ομάδα προκειμένου να μας πουν την πρώτη «καλημέρα» την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έρχεται με το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα στο Μεγάλο Κανάλι, «Πάμε Δανάη» και στόχο έχει να κρατήσει την πιο φρέσκια και όμορφη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτό έπραξε το μεσημέρι της Κυριακής! «Δεν υπάρχει ρεπό για εμάς εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία κάθεται με χαμόγελο πάνω σε ένα τραπέζι MEGA.

«Αλλά ξέρετε τι; Νομίζω ότι φέτος τα πρωινά θα γελάμε πολύ – και αυτό είναι το ζητούμενο. Σε δύσκολες εποχές,να ξεχνιόμαστε λίγο με ο,τι τρόπο μπορούμε! Να ενημερωνόμαστε αλλά να παίρνουμε μια νότα αισιοδοξίας! Και στο MEGA φέτος θα παίρνετε ολόκληρο πεντάγραμμο, όχι απλά μια νότα- αυτό σας το εγγυώμαι! 21/9» πρόσθεσε στη δημοσίευση της.

Όλα θα ‘ναι έτοιμα στις 21 Σεπτέμβρη μάς υπόσχεται η Δανάη Μπάρκα!