«Για εμένα οι Άγριες Μέλισσες είχαν έξτρα δυσκολία, έπρεπε να γίνει ομαλά η σύνδεση»

Άγριες Μέλισσες

"Αυτό περικλείει πολλούς βαθμούς δυσκολίας καθώς πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να θέσεις ξαφνικά τον ρόλο σου, την παρουσία σου και ως ηθοποιού και ως χαρακτήρα."

Στo Hello παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Λεκάκης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την προσθήκη του στις Άγριες Μέλισσες και κατά πόσο το βρήκε εύκολο να ενταχθεί σε μία σειρά που προβάλλεται αρκετό καιρό και καταγράφει εξαιρετική πορεία.

Θα μας μιλήσεις για την παρουσία σου στις «Άγριες Μέλισσες» και την έλευση ενός νέου ρόλου όπως του δικού σου στην ήδη επιτυχημένη πορεία της σειράς;

Από την μία, είναι δύσκολο και από την άλλη πολύ ευχάριστο. Έχω το δώρο να γνωρίζω την πορεία της σειράς και να περπατώ πάνω σε κάτι που είναι ήδη πολύ στέρεο.

Ακριβώς όμως επειδή η επιτυχία υπάρχει και οι τηλεθεατές έχουν αποφασίσει δίπλα σε ποιο χαρακτήρα θα ταχθούν, ένας νέος ηθοποιός δεν αισθάνεται μεγαλύτερο άγχος να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού;

Αυτό περικλείει πολλούς βαθμούς δυσκολίας καθώς πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να θέσεις ξαφνικά τον ρόλο σου, την παρουσία σου και ως ηθοποιού και ως χαρακτήρα. Για εμένα υπήρχε η έξτρα δυσκολία ότι ο συγκεκριμένος ρόλος προϋπήρχε στην ιστορία, επομένως έπρεπε να φροντίσω η σύνδεση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά.

Εκτός από τον σκηνοθέτη, σε αυτήν την ομαλή σύνδεση σε βοήθησαν κι οι υπόλοιποι ηθοποιοί;

Η δουλειά μας είναι πολύ συγκινητική όταν γίνεται όμορφα. Είμαι πολύ τυχερός καθώς οι περισσότερες σκηνές και η συνεργασία μου εν γένει είναι με τον Παύλο Ορκόπουλο, τον Γιώργο Σουξέ και την Αλίκη Αλεξανδράκη, οι οποίοι είναι όλοι ξεχωριστοί υποκριτικά. Πολλές φορές, κατά την διάρκεια των σκηνών μας, έχω την αίσθηση της σκυτάλης, ότι κάποιος μου δίνει κάτι, ένα δυνατό έναυσμα, και συνεχίζω.