«Για αυτό υπήρξε ο πόλεμος προς την Μαρίνα Ντεμολλάι»

Μαρίνα Ντεμολλάι

"Δεν συμφωνώ καθόλου με την συνέχειά του - θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια- και σίγουρα δεν τον δικαιολογώ..."

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στη Νιόβη Καραπιπέρη για την εμπειρία του στο MasterChef αλλά και τα σχόλια που τον ενόχλησαν από την Μαρίνα Νεμολλάι.

Δήλωσες ότι ενοχλήθηκες με κάποια σχόλια της Μαρίνας, γιατί κατάλαβες ότι έδινε βάση στο κουτσομπολιό. Θεωρείς ότι η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για αυτήν και τα αρνητικά σχόλια πολλών συμπαικτών σας ήταν δικαιολογημένα ή όχι;

Νομίζω πως η Μαρίνα με τη στάση της στο πρώτο κομμάτι του διαγωνισμού, πριν από την αποχώρησή της, έριχνε λάδι στην φωτιά, για αυτό υπήρξε ο «πόλεμος» προς το πρόσωπό της. Δεν συμφωνώ καθόλου με την συνέχειά του – θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια- και σίγουρα δεν τον δικαιολογώ γιατί από την στιγμή που επέστρεψε στο παιχνίδι, πιστεύω ότι κι η ίδια κατάλαβε τα λάθη της και έπαψε να ασχολείται.

Όταν ξαναμπήκες στο παιχνίδι, είχες συνειδητά μια πιο αποστασιοποιημένη στάση; Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν απόμακρος.

Με την επιστροφή μου μπορεί να φάνηκε πως ήμουν απόμακρος. Από μεριάς μου θα πω πως ήμουν προσηλωμένος στο στόχο μου. Δεν μπήκα στον διαγωνισμό για να βρω φίλους. Δόξα τω Θεώ, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και με στηρίζουν. Απλά επέλεξα να μείνω μακριά από οτιδήποτε με «απασχολούσε» και με έκανε να παρεκκλίνω από τους στόχους μου.