Γη της Ελιάς: «Βόμβα» με τη νέα αποχώρηση από τη σειρά

Γη της ελιάς

Ανακοίνωσε στα social media την αποχώρηση από την "Γη της ελιάς".

Πιστό στο καθημερινό ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «Γη της ελιάς» και την ερχόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Αρκετά θα είναι τα πρόσωπα που θα μπουν στις νέες ιστορίες της δημοφιλούς σειράς, όπως άλλωστε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που… έφτασε στη Μάνη στο επεισόδιο της Μ. Τρίτης, αλλά και άλλοι θα αποχωρήσουν την φετινή σεζόν.

Μπορεί κάποιοι ηθοποιοί να έχουν ήδη ανακοινώσει το προσωπικό τους τέλος από τη «Γη της ελιάς» αλλά, μέσα από τα social media, ήρθε πριν λίγες ώρες μια αγαπημένη ηθοποιός να προδώσει και την δική της αυλαία από το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ του MEGA. Ο λόγος για την Χρύσα Παπά, η οποία ερμηνεύει με μεράκι την Εύα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε ένα από τα τελευταία της γυρίσματα για τη «Γη της ελιάς» δημοσιεύοντας μια ιστορία στην οποία και ποζάρει με χαμόγελο πλάι στην συμπρωταγωνίστρια της, Δώρα Χρυσικού.

«Με την Δώρα στα τελευταία μου γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσα Παππά ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το τέλος της Εύας από την καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού. Λίγα 24ωρα νωρίτερα, μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει διαδικτυακά τον τηλεοπτικό της αδελφό σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «και τώρα που τέλειωσαν τα γυρίσματα μας, κλείνει αυτός ο κύκλος για να ανοίξουν άλλοι».