Γι’ αυτό κόπηκε η σειρά του Open “Για πάντα παιδιά” – Όσα είπε ο Αποστόλης Τότσικας

Αποστόλης Τότσικας

«Ήταν μία από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει γενικότερα στην τηλεόραση».

Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο “ENJOY”, που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, έδωσε συνέντευξη ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους λόγους που κόπηκε η σειρά του Open “Για πάντα παιδιά”.

Γιατί κόπηκε η πολύ ωραία σειρά «Για πάντα παιδιά» στο Open; Εσύ, ο Καλφαγιάννης, ο Πουρσανίδης δίνατε ρεσιτάλ στην κωμωδία…

Ήταν μία από τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει γενικότερα στην τηλεόραση. Είχε καλή ματιά σε σκηνοθεσία, σενάριο και καστ. Ωστόσο υπήρξαν εμπόδια στην ολοκλήρωσή της, οικονομικά θέματα με τον σταθμό, μια κακή συγκυρία. Αλλά ως ποιότητα δουλειάς ήταν άριστη. Μακάρι κάποτε να ξανασυναντηθούμε. Είχε την άνεση του εβδομαδιαίου σίριαλ. Γιατί, κακά τα ψέματα, το καθημερινό έχει μια φθορά στο χρόνο και ανταγωνίζεσαι με αυτό που λέγεται “καλό υλικό και ποιότητα”.

Στο Μπρούσκο, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, η σεναριογράφος έδινε μάχη για να μη γράφει το ίδιο και το ίδιο. Δεν είναι εύκολο πράγμα το καθημερινό. Οι ηθοποιοί που παίζουν σε καθημερινές σειρές, σύγχρονες ή εποχής, είναι ήρωες. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο καλή κι αν είναι μια παραγωγή, όσα και αν είναι τα λεφτά που έχουν επενδυθεί. Το μοτίβο γύρω από τις καθημερινές σειρές παγκοσμίως έχει αλλάξει. Οι καθημερινές σειρές όσο αφορά την εξέλιξη της ιστορίας έχουν κάτι το παρελκυστικό.