Γερμανού: Ξεκίνησα μια πλάκα, αλλά η μπάλα πήρε άδικα πολλές

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην Λαμπίρη για την παρουσιάστρια που θέλει να της ''φάει'' την θέση.

Η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά: »Εγώ κάνω κάποια πράγματα στην πλάκα, αλλά τελικά το δικό μου το χιούμορ δεν το συμμερίζονται πολλοί.
 
Χτες η ιστοσελίδα η δικιά σας, ανέβασε μια είδηση η οποία ήταν πολύ προσεκτικά γραμμένη, φαινόταν ότι ήταν γραμμένη από άνθρωπο που γνωρίζει… Δεν ήταν είδηση τύπου »Α, είδαμε την Ναταλία να τρώει σ’ ένα ταβερνάκι μ’ έναν γκριζομάλλη κύριο, οπότε κάτι τρέχει.» Έγραφε, λοιπόν, για μια παρουσιάστρια η οποία έχει διπλαρώσει τους ευθύνοντες του καναλιού και εποφθαλμιά την παρουσίαση της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, ότι την θέλει διακαώς κι πως έχει επιλέξει και τον συμπαρουσιαστή της. Επίσης, φωτογράφιζε κάποιες παρουσιάστριες, λέγοντας ότι δεν είναι καστανή, ούτε γεματούλα. »

Η ίδια, από χθες δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα που της έλεγαν είναι η τάδε… είναι η τάδε… Το μόνο που έκανε η Ναταλία, θεωρόντας ότι θα είχε πλάκα ήταν να κοινοποιήσει το link του Star στη σελίδα της στο Twitter και σχολίασε πόση πλάκα έχει αυτό.

»Από την στιγμή που άρχισαν να μπαίνουν ονόματα, άρχισαν να εκθέτουν κυρίες, επαγγελματίες, παρουσιάστριες», ανέφερε η Ναταλία και συνέχισε λέγοντας: »αυτό παύει να ‘ναι αστείο, γιατί παίρνει η μπάλα κοπέλες τις οποίες δεν έχουμε κανένα λόγο να τις εκθέτουμε και να τις κατηγορούμε χωρίς λόγο. Δεν ξέρουμε, δεν έχουμε αποδείξεις.»

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr