Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα, χωρίς να σημαίνει ότι το ανεχόμουν»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

"Υπήρξαν βεβαίως και περιπτώσεις που έφυγα γιατί δεν άντεξα άλλο" δήλωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει ζήσει στο θέατρο.

Οι συνάδελφοί σας σάς περιγράφουν με πολύ καλά λόγια, ως έναν ευγενή, καλοπροαίρετο και γλυκό άνθρωπο. Παρ’ όλα αυτά κάποια στιγμή δηλώσατε ότι έχετε ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο σας…

Σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο για ποινικά αδικήματα. Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές. Κι από σκηνοθέτες κι από συναδέλφους.

Πώς λειτουργήσατε;

Πώς να λειτουργήσω; Δεν μπορείς να τινάξεις μια δουλειά στον αέρα. Το «φεύγω» είναι μια κουβέντα. Από το «φεύγω» σου, όμως, μπορεί να εξαρτώνται τα μεροκάματα πολλών άλλων ανθρώπων. Επίσης, όταν έχεις να φροντίσεις την οικογένειά σου και να ταϊσεις ένα σπίτι, μετράς τις πράξεις σου. Υπήρχαν πάρα πολλοί λόγο, επομένως, για να κάνω υπομονή από τη στιγμή που δεν συνέβη κάτι που να ξεπερνούσε τα όρια της αντοχής μου. Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το ανεχόμουν. Υπήρξαν βεβαίως και περιπτώσεις που έφυγα γιατί δεν άντεξα άλλο.

Θα ήταν πολύ δύσκολο…

Βεβαίως κι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά αυτό συμβαίνει στο χώρο μας. Επειδή έχω κάνει κι άλλες δουλειές στη ζωή μου, το έχω συναντήσει κι αλλού.