Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Αυτό με έκανε να πω το ναι στο Μαύρο Ρόδο»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Έτοιμος για νέα, δραματικά μονοπάτια είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» θα βρεθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε αυτή την τηλεοπτική πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό που με έκανε να πω το «ναι» στο Μαύρο Ρόδο ήταν αρχικά ότι πρόκειται για μια δραματική σειρά, μιας και ήθελα αυτή την αλλαγή έπειτα από τόσες κωμωδίες που έχω κάνει. Στη συνέχεια αυτό που με κέρδισε ήταν οι συντελεστές με τους οποίους θα συνεργαστώ αλλά και το σενάριο. Έχοντας διαβάσει το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά, κατάλαβα ότι η ιστορία έχει ενδιαφέρον και μου δημιούργησε εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα».

«Μέχρι τώρα η αίσθηση μου από τα γυρίσματα είναι νπολύ θετική. Μου αρέσει ο ρυθμός, η ατμόσφαιρα, η συνεργασία με τους ανθρώπους, γενικά το κλίμα που επικρατεί. Με κάποιους έχω συνεργαστεί ξανά και αυτό δημιουργεί μια ασφάλεια, αλλά έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια τόσο για τον σκηνοθέτη όσο και για τους υπόλοιπους συντελεστές» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο περιοδικό ΟΚ!.