Γεωργία Καλτσή: «Πέραν των άλλων τραυμάτων μας, ήμαστε και οι τρεις αντιμέτωπες με βαριά εγκαύματα»

Γεωργία Καλτσή

"Συνέβη πριν από οκτώ χρόνια, τόσα είμαι on the wheels" υπογραμμίζει η Γεωργία Καλτσή.

Με αφορμή τη σειρά «Στα τέσσερα» του ΑΝΤ1+ παραχώρησε συνέντευξη η Γεωργία Καλτσή στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του σίριαλ μίλησε από καρδιάς για το δυστύχημα που την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και τις σωματικές της πληγές.

Πριν από πόσα χρόνια έγινε το δυστύχημα;

Πριν από οκτώ χρόνια, τόσα είμαι on the wheels. Ήμαστε τέσσερα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, ένας φίλος μας οδηγούσε και έφυγε από τη ζωή και είχε τρεις κοπέλες, η συνοδηγός, που είχε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μακρά νοσηλεία, σχεδόν πέντε χρόνια μπες-βγες, εγώ και άλλη μια φίλη, που έπαθε πολύ σοβαρά εγκαύματα. Βλεπόμαστε οι τρεις μας, δεν έχουμε σπάσει ως παρέα. Βασικά, ήμαστε και οι τρεις αντιμέτωπες – πέραν των άλλων τραυμάτων μας – με βαριά εγκαύματα τα οποία χρειάστηκαν αρκετό χρονικό διάστημα νοσηλείας, μετά την αρχική μάχη να σωθούν τα κάτω άκρα μας.

Οι μεγαλύτερες πληγές ήταν σωματικές ή ψυχικές;

Σωματικές. Ψυχικά, είχα από την πρώτη στιγμή δίπλα μου όλη μου την οικογένεια και όλους μου τους φίλους. Στην πρώτη επίσκεψη που μου έκανε η ψυχολόγος, δεν είχα να της πω κάτι που δεν είχα ήδη συζητήσει πολύ ανοιχτά με τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν κλονίστηκα ποτέ. Ίσως ακούγεται παράξενο, πως ανταπεξήλθα έτσι στα 21 μου, αλλά αυτό έζησα. Επίσης, δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος που χάιδευα ή θα μου χάιδευαν τα αφτιά, κοίταζα πάντα τα προβλήματα κατάματα.