Γέννησε τα ξημερώματα! Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Σοφία Λεοντίτση

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσαν οι ίδιοι, με την πρώτη φωτογραφία του μωρού...

Η Σοφία Λεοντίτση είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Από τα ξημερώματα, ωστόσο, είναι ο γιος της που τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα και την αγάπη. Η όμορφη Σοφία έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Κατσικιά.

Το νεαρό μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook. Η ίδια ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του μωρού της και έγραψε:

«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά… σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… σήμερα εσύ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα, με ολοκλήρωσες και είσαι ό,τι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου… Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου!! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι’ αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου… Είστε όλη μου η ζωή… Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια, ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας eua.koutsoukaki ..!»

Σοφία Λεοντίτση

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…