Γέννησε η Γιάννα Παναγοπούλου

Γιάννα Παναγοπούλου

Η γνωστή νομικός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το πρωί της Τρίτης.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από νωρίς το πρωί της Τρίτης 26/9 η Γιάννα Παναγοπούλου και ο σύζυγός της, Γιάννης Σταυρίδης. Η γνωστή νομικός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 16 γραμμαρίων σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Τη χαρμόσυνη είδηση μετέφερε η ίδια η Γιάννα Παναγοπούλου μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα» – Elizabeth Stone. Από σήμερα και η δική μας καρδούλα, ο γιος μας, κυκλοφορεί έξω από το σώμα μας για πάντα», έγραψε η Γιάννα Παναγοπούλου, ευχαριστώντας παράλληλα τον μαιευτήρα της, κύριο Κωνσταντίνο Πάντο, καθώς και το προσωπικό του μαιευτηρίου.

Γιάννα Παναγοπούλου

Υπενθυμίζεται πως η Γιάννα Παναγοπούλου και ο σύζυγός της, Γιάννης Σταυρίδης, γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και παντρεύτηκαν το 2019 με θρησκευτικό γάμο στο Κολωνάκι. Τώρα, η ευτυχία τους ολοκληρώνεται με το δικό τους θαύμα, τον γιο τους.