Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου

Την αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο MEGA.

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου. Η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αφού η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο MEGA.

«Γέννησε χθες η Φωτεινή Αθερίδου. Έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της. Το μάθαμε χθες πολύ αργά. Να είναι γεροί και καλότυχοι όλοι και να είναι πάντα στο φως. Πιο χαρμόσυνη είδηση δεν υπάρχει. Και φίλος σου να μην είναι ο άλλος, χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι πήγαν όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο στενός της οικογενειακός κύκλος είχαν κρατήσει μυστική τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία γνωστοποίησαν μόλις στον 4ο μήνα.

«Δε με πείραξε όταν γράφτηκε (η είδηση της εγκυμοσύνης) γιατί δεν έγινε τους πρώτους μήνες, οπότε δεν είχα και εγώ πλέον τόσο άγχος. Είναι ένα δεύτερο παιδί που έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για αυτό. Δεν είναι κάποιο event για το οποίο χρειαζόταν να γίνει ντόρος. Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο κάνουν παιδιά. Δεν έχω το ίδιο άγχος με την πρώτη εγκυμοσύνη. Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο T-Life και τη Γεωργία Τσίντζα.