Γέννησε η Εύα Τσάχρα

Εύα Τσάχρα

Η ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια με την νεογέννητη κορούλα της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Εύα Τσάχρα με τον σύζυγό της, Αλέξη Μπούντρο, καθώς πλέον κρατούν στα χέρια τους το κορούλα τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση στο Instagram.

“Round 2” Μικρούλα μου Σήμερα είδες το φως αυτού του κόσμου ! Ενός κόσμου που για πάνω από 3.000 χρόνια δεν αγαπάει τη γυναίκα .. την υποτιμά, της στερεί πολιτικά ,αθλητικά και πολιτιστικά δικαιώματα, την καίει στην πυρά ,τη βιάζει ,τη βασανίζει,την κακοποιεί και την περιθωριοποιεί. Παρ όλο που εκείνη κουβαλάει μέσα της όλη τη ΖΩΗ αυτού του κόσμου. Γι αυτό τη φοβούνται. Γιατί η δύναμη της είναι τετραπέρατη. Όμως όλα φτιάχνουν και θα φτιάξουν. Και είναι χρέος μας να το πιστεύουμε γι αυτές τις καινούργιες ζωές. Γιατί αν δεν πιστεύουν τα παιδιά ότι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους, τότε ποιος θα το πιστέψει; Ελένη – Κωνσταντίνα Σ αγαπάμε ήδη!

Σ ευχαριστούμε που μας επέλεξες ! @alexisbountros σε αγαπάω και Σ ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι! Είναι το ωραιότερο ταξίδι της ζωής μου ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη για τη γιατρό μας  και βεβαίως στην υπέροχη μαία μας!» έγραψε η Εύα Τσάχρα.