Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους!

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της!

Γέννησε η αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, το δεύτερο της παιδί με καισαρική τομή, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου. Η ίδια είχε καταφθάσει στο μαιευτήριο, μαζί με τον άντρα της, Γιώργο Εφραίμ, από τις 6.30 γεμάτη χαμόγελα και ανυπομονησία. Το φύλο του μωρού είναι αγοράκι, χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 3 κιλά και 800 γραμμάρια.

Όπως γράφει ο Κώστας Καρνάκης στο alphanews.live, το πρώτο κλάμα του μικρού Εφραίμ ήχησε σήμερα λίγο πριν τις 8 το πρωί. Δίπλα της, όπως πάντα ο άντρας της ζωής της, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πλήθος συγγενών, φίλων και αγαπημένων τους προσώπων καταφθάνουν έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στη κλινική «Μητέρα και παιδί» για να ευχηθούν στην παρουσιάστρια και να είναι δίπλα της σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια ως άψογη επαγγελματίας βρέθηκε μέχρι και πριν από μια ημέρα στο τιμόνι της παρουσίασης «Με αγάπη Χριστιάνα», αφού μεγάλη της επιθυμία ήταν να καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό όσο μπορεί περισσότερο και κάθε μέρα … με αγάπη.

Η ανακοίνωση ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά έγινε στις 24 Οκτωβρίου, ακριβώς έξι μήνες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και το φύλο του μωρού.

Η Χριστιάνα και ο Γιωργος έγιναν για πρώτη φορά γονείς, στις 7 Οκτωβρίου του 2018, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Μελίνα Εφραίμ.

Πηγή: alphanews.live