Γέννησε η Ανδρεανή Τσάφου

Ανδρεανή Τσάφου

Ευτυχισμένη μανούλα για τρίτη φορά η Ανδρεανή Τσάφου.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της βιώνει η πρώην Playmate, Ανδρεανή Τσάφου κι ο σύζυγός της, Παύλος, καθώς σήμερα ήρθε στη ζωή το τρίτο τους παιδάκι.

H Ανδρεανή Τσάφου, είναι μια αφοσιωμένη μητέρα δυο αγοριών, του Απόστολου και του Φώτη και για εκείνη η οικογένεια είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Πλέον είναι μητέρα τριών αγοριών, και την αποκάλυψη έκανε μέσω του προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram, Πριν από μερικές ώρες απέκτησε άλλον ένα γιο και μάλιστα η ίδια γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ανδρεανή Τσάφου δημοσίευσε μία φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Το θαύμα της ζωής. Καλώς ήρθες μικρό μου. Σε ευχαριστούμε. Σε αγαπάμε».

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα έχω τρίτο παιδί. Είμαι στον 8ο μήνα και νιώθω όπως την πρώτη φορά. Σκέφτομαι “όντως είμαι έγκυος;”. Αυτή η εγκυμοσύνη ήταν απρογραμμάτιστη. Είχαμε πει ότι θα μείνουμε στα δύο παιδιά. Το ίδιο συνέβη βέβαια και με την πρώτη εγκυμοσύνη», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ανδρεανή Τσάφου.