Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Θα συγκατοικήσουν στο σπίτι της δημοσιογράφου

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;

Συγκατοίκηση και… baby boom τώρα για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη Ράνια Τζίμα. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «Secret», ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη δημοσιογράφο του Mega στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, εγκαταλείποντας το διαμέρισμά του στο Μετς. Μάλιστα, η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού στη Νέα Σμύρνη έχει μεγαλώσει ο γοητευτικός και μέχρι πρότινος εργένης και εκεί ζουν οι γονείς του, που εκτιμούν και συμπαθούν την όμορφη Ράνια.

Τα νέα είναι διπλά ευχάριστα, αφού η γοητευτική ξανθιά δημοσιογράφος των ειδήσεων του Mega διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και η γνωστή δημοσιογράφος πηγαίνει καθημερινά στο κανάλι της Μεσογείων για να καλύψει το ρεπορτάζ της. Όσον αφορά στο κεφάλαιο «γάμος», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι σκέφτεται να παντρευτεί στο δημαρχείο τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού, πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.

Η πρώτη συνάντηση της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έγινε το καλοκαίρι του 2014 στην εκπομπή «Πρωινό Mega», όπου η ξανθιά δημοσιογράφος ήταν συμπαρουσιάστρια με τον Δημήτρη Τάκη. Ο πολιτικός του ΣΫΡΙΖΑ ήταν ο βασικός καλεσμένος τους, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων. Και μπορεί κανείς από τους τηλεθεατές να μην κατάλαβε κάτι, αφού ήταν διακριτικοί και τυπικοί μεταξύ τους, ωστόσο και από τις δύο πλευρές υπήρξε ενδιαφέρον και ξεκίνησαν να έχουν επαφές.

Το ειδύλλιο φούντωσε την περίοδο που ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου, βρισκόταν σε ημερήσια βάση στη Βουλή και συναναστρεφόταν με δημοσιογράφους. Στο καφενείο της Βουλής, όπου βρισκόταν και η Ράνια Τζίμα, αναπτύχθηκε μια τρυφερή φιλία μεταξύ τους, η οποία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.