Game Of Thrones: Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς!

Ποιο είναι το νέο ζευγάρι;

Μπορεί να μην χαίρουν της ίδιας δημοφιλίας όπως οι πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά η Rosie Mac, που αντικαθιστά την Daenerys σε επίμαχες σκηνές έχει απασχολήσει τα media καθώς είναι πιο καυτή και από την αυθεντική «Μητέρα των Δράκων».

Ανάμεσα σε εκείνη και τον Ignacio Blanco τον body double του Daario Naharis αναπτύχθηκε κάτι παραπάνω από μία καλή φιλία μετά τις πικάντικες σκηνές που γύρισαν για τις ανάγκες του Game Of Thrones.

Μιλώντας στην MailOnline, ο Ignacio αποκάλυψε: “Η Rosie και εγώ γνωριστήκαμε στα γυρίσματα. Εγώ αντικαθιστούσα τον Daario και εκείνη την Daenerys. Από τότε ήρθαμε πολύ κοντά και έκτοτε τα πράγματα εξελίχθηκαν».

Η Rosie και ο Ignacio δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του HBO, αφού η Lena Headey (Cersei Lannister) περιμένει το δεύτερο παιδί της και παρόλο που η ίδια εν έχει αποκαλύψει τον πατέρα, είναι γνωστό πως είναι σε σχέση με τον Pedro Pascal (Oberyn).

 

Amazing weekend of Work and more work with my best friend @ignaciojimenezblanco #Dariodouble !!! Cant wait to show the results

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rosie Mac (@rosiemacc) στις

 

With my partner in crime & best friend @ignaciojimenezblanco the #Dariodouble #gameofthrones

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rosie Mac (@rosiemacc) στις

 

On set !! with my best friend @ignaciojimenezblanco the Dario Double on set for #gameofthrones #Season 5

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rosie Mac (@rosiemacc) στις

 

Towel moment with little @rosiemacc #friends #me #man #workout #girl #model #bestoftheday #tbt #osuna #GameofThrones #family #actor #film

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ignacio Blanco (@ignaciojimenezblanco) στις