Game of Thrones: Έξαλλος ο ηθοποιός σε ερώτηση για την σειρά – «Είναι αηδιαστικό που το ρωτάς»

Game of Thrones

Η ερώτηση για τις σκηνές βίας έφερε την αντίδραση του γνωστού ηθοποιού.

Μία ερώτηση δημοσιογράφου από τη New York Times ήταν αρκετή για να κάνει τον Τζέισον Μομόα, που υποδύθηκε τον Καλ Ντρόγκο στο Game of Thrones, να εκνευριστεί.

Ο ηθοποιός χρειάστηκε να απολογηθεί για τις σκηνές βίας και τον τρόπο μεταχείρισης των γυναικών από τον ρόλο του στην σειρά αλλά φάνηκε ότι ήρθε σε δύσκολη θέση που του τέθηκε μια τέτοια ερώτηση. Χαρακτηριστικά είπε: «Λοιπόν, ήταν σημαντικό να υποδυθώ τον Ντρόγκο και τον χαρακτήρα του. Έπαιζα κάποιον που μοιάζει τον Τζένγκις Χαν. Αλήθεια ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Αλλά η δουλειά μου είναι να παίζω κάτι τέτοιο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι ωραίο, αυτός ήταν ο χαρακτήρας. Δεν είναι δουλειά μου να πω ότι δεν θα το έκανα. Ποτέ δεν με ρώτησαν πραγματικά: «Μετανιώνεις που έπαιξες έναν ρόλο;». Ας το θέσουμε έτσι: το έκανα ήδη. Δεν το ξανακάνω.»

Ο Τζέισον Μομόα συνέχισε σε υψηλότερους τόνους: «Θα ήθελα να αναφέρω ότι μου άφησε μία κακή αίσθηση στο στομάχι. Όταν αναφερθήκατε στο Game of Thrones, ένιωσα χάλια γιατί μιλήσατε για πράγματα που συμβαίνουν με τον χαρακτήρα που υποδύθηκα και θα το ξανακάνω. Είναι αηδιαστικό που μου ζητήσατε να ο σχολιάσω.  Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν παραγωγοί, υπάρχουν συγγραφείς, υπάρχουν σκηνοθέτες και δεν μπορείς να έρχεσαι και να λες: «Δεν θα το κάνω αυτό γιατί αυτό δεν είναι επιτρεπτό αυτή τη στιγμή και δεν είναι σωστό στο πολιτικό κλίμα». Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Είναι λοιπόν μια ερώτηση που μοιάζει ενοχλητική. Ήθελα απλώς να το ξέρεις».