Φώτης – Μαρία: Όταν η τηλεθέαση σε προσβάλλει πρέπει να φεύγεις

Διαβάστε: Οι δυο παρουσιαστές μιλούν για ...τηλεόραση

Για τις αλλαγές που έχουν κάνει φέτος στην εκπομπή τους είπαν: «Βγήκαμε στην απογευματινή ζώνη, ξεκινώντας από τον Alpha, και σκεφτήκαμε τι κάνει ο τηλεθεατής στις 4 μ.μ. Έχει γυρίσει σπίτι του, ποιοι είναι σπίτι και μπαίνοντας σ’ αυτήν τη ζώνη καταλάβαμε τις ανάγκες της. Και φέτος πια καθάρισε. Και από την περσινή ζώνη, που για μένα ήταν πολύ καλή, φέτος είδαμε τι στόχο έχει. Στοχεύουμε στο αστείο».

Όταν ρωτήθηκαν για τις τηλεθεάσεις απάντησαν: «όταν η τηλεθέασή σου είναι μια τηλεθέαση που σε προσβάλλει και αισθάνεσαι ότι το παλεύεις μόνος σου, πρέπει να φτάσει το κανάλι να σου πει δεν συνεχίζουμε; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δηλαδή φθείρεσαι και ψυχικά. Πόσο μαζόχας να είσαι;

 
Η Μαρία και ο Φώτης λένε ότι δεν διαβάζουν τις κριτικές παρόλο που είναι καλές : “Τις κριτικές δεν τις διαβάζουμε, αν και φέτος είναι καλές, γιατί μια ζωή ¨τρώμε ξύλο”. Ας γράψουν τους καραγκιόζηδες, ας γράψουν ό,τι θέλουν”.
 
Όσον αφορά ποιους δεν χωνεύουν στην τηλεόραση δεν αποκάλυψαν, αλλά η Μαρία είπε : “Για να με αγαπά και να με θέλει το κοινό πρέπει να είμαι καλή με τους γέρους, με τους χριστιανούς κλπ (γέλια), ενώ ο Φώτης δήλωσε : “Θα σκότωνα την Πάτι. Δεν την μπορώ σαν προσωπικότητα.”