Φωτεινή Ντεμίρη: «Ήμουν δεκαεννέα χρονών, τρέμω όταν το ανακαλώ στην μνήμη μου»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Φρόντισα με κάθε τρόπο να μην ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση. Είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα. Ήμουν πολύ υποψιασμένη" δήλωσε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το πως ένιωσε, όταν σε νεαρή ηλικία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Έχετε δηλώσει πως έχετε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή ηλικία. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια, θα κάνατε κάτι διαφορετικά; 

Ήμουν δεκαεννέα χρονών. Πάρα πολύ δύσκολο. Ακόμα και σήμερα όταν το ανακαλώ στην μνήμη μου, τρέμω. Μετά από τόσα χρόνια. Ακούω που λένε κάποιοι γιατί τώρα και γιατί δεν το είπαμε τότε. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει πως αισθάνεται ο άλλος κι αν έχει τη δύναμη να ανοίξει το στόμα του να μιλήσει. Εγώ τρέμω όταν μιλάω για αυτό. Φαντάσου ότι εμένα δεν με βίασαν και νιώθω έτσι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και υπάρχει τόση βία. Είναι άντρες αυτοί; Είναι άντρες αυτοί που διαφωνούν με τις γυναίκες τους και τις σκοτώνουν; Είναι υπάνθρωποι. Βρίσκεις την αδύναμη και την χτυπάς;

Σας δημιούργησε φοβίες αυτό το γεγονός; 

Αναζητούσα πάντα την ασφάλεια, δεν υπήρξα τολμηρή. Ήμουν μαζεμένη. Φρόντισα με κάθε τρόπο να μην ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση. Είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα. Ήμουν πολύ υποψιασμένη.