Φωτεινή Ντεμίρη: «Είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας που έγραψε πάρα πολύ στην ψυχή μου»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Σήμερα έχω αποδεχθεί τις αδυναμίες μου και τις έχω αγαπήσει" τονίζει η Φωτεινή Ντεμίρη,

Η Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία καθώς και στην πλέον συγκινητική επαγγελματική της στιγμή μέχρι και σήμερα.

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα καθώς αντιμετώπισες ένα σοβαρό θέμα υγείας. Πως έγραψε αυτό στην ψυχή σου;

Είχα όντως ένα σοβαρό θέμα υγείας. Συγκεκριμένα με τα πόδια μου και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, με γύψους, εγχειρίσεις κλπ. Με καθόρισε όλο αυτό. Έγραψε πάρα πολύ στην ψυχή μου. Μου έδωσε δύναμη, στηρίχτηκα πολύ νωρίς σε μένα, έμαθα να παλεύω και να αγωνίζομαι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έμαθα να στηρίζομαι μόνο στις δικές μου δυνάμεις. Δεν έμαθα να ζητάω βοήθεια, που δεν είναι και κακό κάποιες φορές να απλώσεις ένα χέρι για αν σε βοηθήσουν. Βέβαια τώρα που μεγάλωσα, έχω μαλακώσει αρκετά. Έχω αποδεχθεί τις αδυναμίες μου και τις έχω αγαπήσει.

Ποια είναι μέχρι σήμερα η πιο συγκινητική επαγγελματική σου στιγμή;

Έπαιζα κάποτε έναν ρόλο, ο οποίος είχε να κάνει πολύ με τη γυναίκα και την ψυχοσύνθεση της. Χωρίς να έχω ανάλογα βιώματα, αυτός ο ρόλος με άγγιζε πάρα πολύ όπως και το κοινό. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες, με αγκάλιαζαν με συγκίνηση και όλο αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο. Ακόμα κι ένα βλέμμα τους με συγκινούσε.

Η πιο δύσκολη;

Δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν είχα δουλειά. Η πιο δύσκολη στιγμή ενός ηθοποιού είναι αυτή της ανεργίας. Πάνω στη δουλειά συναντάμε πολλές δυσκολίες, εντάσεις, διαφωνίες, απορρίψεις αλλά περνάνε, δεν μένει τίποτα.