«Φήμες χωρισμού υπάρχουν για μας, αλλά έχουν χωρίσει όλοι εκτός από εμάς!»

Πασίγνωστος ηθοποιός που κλείνει 10 χρόνια γάμου εξομολογείται...

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες περί χωρισμού του από την Έλενα Τσαβαλιά που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Πόσο έχει διαρκέσει ο πιο μεγάλος καβγάς που έχεις κάνει με την Έλενα;

«Δυο με τρία λεπτά. Η Έλενα κρατάει «μούτρα», δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιό της  που είναι Υδροχόος και εγώ είμαι Παρθένος. Πάντα εγώ κάνω πίσω στους τσακωμούς μας. Καβγαδάκια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, πολλές φορές για ασήμαντη αφορμή. Η Έλενα «μουλαρώνει», αλλά ο χρόνος που χρειάζεται για να την κάνω να το ξεχάσει και να γελάσει είναι από το να βρεθώ από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Προετοιμάζομαι, σκέφτομαι τι θα της πω, πάω, της κάνω την πλάκα μου και τελειώνει εκεί. Έχει το καλό ότι με το που θα της κάνω πλάκα αμέσως χαλαρώνει, γελάει και το ξεχνάει. Αυτό είναι και το «αλατοπίπερο» σε έναν γάμο.

Φήμες χωρισμού όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν για μας, αλλά έχουν χωρίσει όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Οι φήμες βγήκαν γιατί δεν ήξεραν τι άλλο να πουν για εμάς. Λέγανε διάφορα που έπεφταν στο κενό, παντού έβρισκαν «τοίχο» σε ό,τι και να μας κατηγορούσαν. Είδαν ότι δεν ευδοκίμησε και σταμάτησαν να ασχολούνται. Τα έχει αυτά η σοουμπίζ, ξέρουμε το «παιχνίδι», το έχουμε εξηγήσει και στον Χάρη γιατί και εκείνος τα έβλεπε σε κάποια εξώφυλλα περιοδικών, ότι χωρίζουν οι γονείς του και έλεγε ότι θα πάει να τους κάνει μήνυση».

Μάρκος Σεφερλής

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!