Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα γίνω γιαγιά, δεν κρατιέμαι άλλο πια»

Φιλαρέτη Κομνηνού

Η σπουδαία ηθοποιός δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Τον ενθουσιασμό και την ευτυχία της για τον ερχομό του πρώτου της εγγονιού θέλησε να μοιραστεί η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η σπουδαία ηθοποιός δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της… νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη, η οποία διανύει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Θα γίνω γιαγιά! Δεν κρατιέμαι άλλο πια, θα γίνω γιαγιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φιλαρέτη Κομνηνού, με τις ευχές από φίλους και συναδέλφους να πέφτουν βροχή. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Τσουρός, η Λένα Δροσάκη και ο Χρήστος Σπανός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη filareti (@filareti_komninou)

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για τον γιο της, τη Δανάη Μιχαλάκη και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά τον Φεβρουάριο του 2022 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

«Πόσο χαζομαμά θα ακουστώ τώρα… Ο Γιώργος (Παπαγεωργίου) είναι η χαρά της ζωής. Ένα πλάσμα που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του, να συζητάς μαζί του. Τη Δανάη την αγαπώ, είναι σαν ένα λουλούδι, ένα τόσο καλό πλάσμα. Νομίζω ότι είμαι ήδη έτοιμη να γίνω γιαγιά, έχω προετοιμαστεί. Μήπως να το πεις στον Γιώργο κάποια στιγμή;», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Φιλαρέτη Κομνηνού στο πρωινό του MEGA.