Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τηλεοπτική της επιστροφή και η σχέση της με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου

ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

"Δύσκολα μπορείς να επιστρέψεις με κάτι που να μην σε γοητεύει..." ανέφερε η Φιλαρέτη Κομνηνού

Στην Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη παραχώρησε συνέντευξη η Φιλαρέτη Κομνηνού. Η ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή με το σήριαλ Αγγελική που θα προβληθεί από τον Σεπτέμβρη   από την συχνότητα του Alpha αλλά και για την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον γιό της Γιώργο Παπαγεωργίου, που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός.

Στην προηγούμενη συνέντευξή μας σε είχα ρωτήσει αν θα επέστρεφες στην τηλεόραση και μου είχες πει πως θα έλεγες «ναι» μόνο αν ερχόταν μία σειρά που θα σε δελέαζε.

Και ήρθε η «Αγγελική»! Εισακούστηκα ή μου έφερες γούρι για άλλη μία φορά (γελάει); Δεν με ενδιέφερε να επιστρέψω μόνο και μόνο για να επιστρέψω. Σε κουβέντα που είχαμε με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, λέγαμε πως, όταν έχεις ζήσει τόσο μεγάλες στιγμές στο γυαλί, δύσκολα μπορείς να επιστρέψεις με κάτι που να μην σε γοητεύει. Και η Αγγελική, η σειρά που ετοιμάζουμε για τον Alpha με εξαίρετους συντελεστές, με κέντρισε από την πρώτη στιγμή που μου την πρότειναν. Υπήρξε, λοιπόν, μια δελεαστικότατη πρόταση και από την άλλη υπήρχε θολό θεατρικό τοπίο.

Έχεις συναρπάσει σε διάφορους και διαφορετικούς ρόλους, αλλά είσαι εξαίρετη και στον «ρόλο» της μητέρας, όπως ξέρω από τον πολυτάλαντο γιο σου Γιώργο Παπαγεωργίου…

Ο γλυκός μου ο Γιώργος! Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου και μου δίνει συνέχεια αφορμές να νιώθω περήφανη χαζομαμά. Σκηνοθετεί, παίζει, τραγουδά με το συγκρότημά του, τους Polcar. Δοκιμάζει νέα πράγματα και δεν σταματά να κερδίζει νίκες, όπως γράφεις κι εσύ συχνά (γελάει)! Ανεξάντλητο ταλέντο! Ελπίζω να έχει αντοχές και δεν σταματώ να τον θαυμάζω και να τον καμαρώνω!