«Φέτος τα Χριστούγεννα ήταν σκοτεινά, δεν είχαμε φωτάκια, κάθισα μόνος μου με τις αναμνήσεις και φώναζα…»

Γιώργος Αρμένης

Συγκλονίζει σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός: "Ήταν ξαφνικό, ήταν νέα. Μου λείπει αφάνταστα, δεν μπορώ να την ξεχάσω ή να σβήσει και να χαθεί".

Ο Γιώργος Αρμένης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live» και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του εξαιτίας ενός εγκεφαλικού επεισοδίου και πως πέρασαν εκείνος και ο γιος του τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνη.

«Ήταν ξαφνικό, ήταν νέα. Μου λείπει αφάνταστα, δεν μπορώ να την ξεχάσω ή να σβήσει και να χαθεί. Την βλέπω συνέχεια στα όνειρά μου. Όποτε γυρίζω στο σπίτι την βλέπω στις φωτογραφίες και τα αντικείμενα. Με βοήθησε πάρα πολύ στην ζωή μου. Ήμουν άγριος και με ηρέμησε», ανέφερε ο Γιώργος Αρμένης.

«Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Ελισάβετ ήταν σκοτεινά. Ήμουν μόνος στο σπίτι και ήρθε ο γιος μου, μαγείρεψα, φάγαμε. Δεν είχαμε φωτάκια, δεν είχαμε τίποτα και κάθισα μόνος μου με τις αναμνήσεις μου και φώναζα «Έλισάβετ έλα κοντά μου», δήλωσε για ο ηθοποιός για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την γυναίκα του.

«Ο γιος μου είναι η ζωή μου. Αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνος, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα μπορούσα να φύγω και εγώ. Αλλά ο Κωνσταντίνος με κρατάει όρθιο», είπε ο Γιώργος Αρμένης για τον γιο του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα νέα για την τηλεόραση!