Φαίη Ζαφειράκου: Που βρίσκεται σήμερα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά»

Φαίη Ζαφειράκου

Με τι ασχολείται τα τελευταία χρόνια η γνωστή ηθοποιός;

Στροφή στην καριέρα έκανε η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Της αγάπης μαχαιριά». Ο φακός της Espresso την απαθανάτισε στο νέο της επαγγελματικό χώρο και η ίδια μίλησε στην Κλάρα  Ασημακοπούλου για την απόφασή της να αλλάξει επάγγελμα, αλλά και για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο τον Δημήτρη.

Η Φαίη Ζαφειράκου εργάζεται πλέον στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και διδάσκει θεατρική αγωγή στου μικρούς φίλους, «Διδάσκω θεατρική αγωγή σε μικρά παιδιά. είναι η πρώτη φορά φέτος που το κάνω και με γεμίζει τόσο πολύ, που θα συνεχίσω να το κάνω και του χρόνου».

Βέβαια η γνωστή ηθοποιός δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση. Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι: «Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, αν μου ταιριάζει κάτι και μπορώ να το αναλάβω και να το φέρω σε πέρας σωστά. Γιατί είμαι επαγγελματίας – πάντα ήμουν-  και θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει και συνεπείς. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, ετοιμάζω και μια φοβερή παράσταση σε δική μου παραγωγή».

Όσο αναφορά το γιατί η Φαίη Ζαφειράκου επέλεξε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, η ίδια δήλωσε: «Δεν έφυγα επειδή με έφθειρε η αναγνωρισιμότητα, παρότι την εποχή του σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» ήταν ένα σοκ. Ο λόγος που έφυγα ήταν ότι όλο αυτό με κούρασε λίγο. Εκείνη την εποχή, το 2007, που ήμουν στο peak  της καριέρας μου, πέθανε κι ο μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τα κάνω όλα μαζί. Όσο ήμουν έγκυος έκανα λίγα πράγματα, γιατί είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Πήγα να χάσω το μωρό όταν ήταν πέντε μηνών.»

Ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε για τον χωρισμό της από τον συνθέτη Ανδρέα Κομπόση. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Δεν ταιριάζαμε άλλο. Ωστόσο, έχουμε άριστη επαφή. Τέλεια επαφή ως γονείς. Το τραγούδι «Στην καρδιά» Του Θέμη Αδαμαντίδη το έγραψε μόλις χωρίσαμε. Δεν ξέρω αν γράφτηκε για μένα».

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα της τηλεόρασης και όχι μόνο!