Φαίη Μαυραγάνη: «Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια! Ένιωσα άβολα και πάρα πολύ άχρηστη»

Φαίη Μαυραγάνη

Ο καβγάς σε πάνελ που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση…

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη η Φαίη Μαυραγάνη, που μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή που έζησε σε πάνελ με πολιτικούς.

Μετράτε χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας. Την τελευταία εξαετία όμως κρατάτε τα ηνία της παρουσίασης μιας πολύωρης εκπομπής. Σας δημιουργεί άγχος;

Δεν μου δημιουργεί άγχος το πολύωρο και σε αυτό με βοήθησε το γεγονός ότι έχω κάνει πολλά χρόνια ως ελεύθερη ρεπόρτερ και νομίζω ότι το καλύτερο σχολείο για να κάνεις αυτή τη δουλειά είναι να ξεκινήσεις από το ρεπορτάζ. Αυτή η εμπειρία μου έχει δώσει την ασφάλεια ότι μπορώ να καλύψω πολύωρη εκπομπή. Από εκεί και πέρα, όμως, έχω άγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής. Έχω άγχος πολλές φορές όταν έχω κάποιους καλεσμένους λίγο δύσκολους, πού θα με πάνε, πώς θα τους χειριστώ, έχω άγχος για κάποια θέματα κοινωνικά και ευαίσθητα τα οποία δεν πάνε πολύ στη φύση μου.

Ποιος πολιτικός που φιλοξενήσατε στην εκπομπή σας, σας δυσκόλεψε περισσότερο και γιατί;

Είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ πριν από επτά χρόνια σε ένα πολιτικό πάνελ, με καλεσμένους τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον συγχωρεμένο Στέλιο Σταυρίδη, υποψήφιο με τη Δράση. Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Είχα νιώσει άβολα και πάρα πολύ άχρηστη, αν μου επιτρέπεται ο όρος, διότι ένιωσα ότι εγώ το επέτρεψα να συμβεί όλο αυτό και το έφτασα σε αυτό το σημείο. Θεώρησα ότι έπρεπε να είχα βρει τρόπο να είχα κόψει νωρίτερα αυτή την κουβέντα. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σε επίπεδο συζήτησης και καλεσμένων συνέντευξη.