Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας – Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Φαίη Ξυλά

Είναι ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα ο Βασίλης Μίχας με την Φαίη Ξυλά; Τι απαντούν οι ίδιοι;

Φαίη Ξυλά και Βασίλης Μίχας είναι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που έρχεται στις οθόνες μας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου μέσα από τη σειρά του Star, Έρωτας με διαφορά. Φήμες, ωστόσο, θέλουν τους δύο ηθοποιούς να βιώνουν τον έρωτα και στην πραγματική τους ζωή. Τελικά, είναι ζευγάρι η Φαίη Ξυαλά και ο Βασίλης Μίχας; Η ηθοποιός δίνει την απάντησή της στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα…

Πριν από μία εβδομάδα, σειρά δημοσιευμάτων ανέφερε πως, πέραν του τηλεοπτικού σας έρωτα, είστε μαζί και στην προσωπική σας ζωή, καλά κι ευτυχισμένοι. Τελικά, η ζωή αντέγραψε την τέχνη;

Αρνούμαι να σχολιάσω οποιοδήποτε κουτσομπολιό έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν επιθυμώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κάτι. Όταν θέλω να μοιραστώ κάτι, το κάνω όταν το επιλέγω εγώ και με αυτούς που επιλέγω.

Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και ως άνθρωπος επίσης δεν ασχολούμαι ποτέ με τη ζωή των άλλων. Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους απασχολεί η δική μου κατάσταση.

Αν θελήσω να αποκαλύψω κάτι δημόσια, αν νιώθω τόση χαρά που αισθανθώ την ανάγκη να τη δημοσιοποιήσω, θα επιλέξω μόνη μου τη στιγμή που θα το πράξω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι λοιπόν με το τι λέει, θέλει ή νομίζει ο καθένας.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό και τα media, από καταβολής κινηματογράφου και τηλεόρασης, ήθελαν τα ζευγάρια της οθόνης να είναι μαζί και στη ζωή.

Θα απαντήσω με αυτό που λέει η γιαγιά μου: «Έργο είναι!». Επομένως, το παίρνω ως κομπλιμέντο ότι κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Υπάρχει πολύ ωραία ενέργεια μεταξύ σας.

Έχουμε χημεία από την πρώτη μέρα. Τον συμπαθώ και τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Αν και μικρός, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και υποκριτικά.