Φαίδρα Παπανδρέου: «Θέλω να ασχοληθώ και µε την πολιτική»

Φαίδρα Παπανδρέου

Πανέτοιμη για την πολιτική δηλώνει η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου!

Στο catwalk του πρόσφατου Madwalk έλαμψε η Φαίδρα Παπανδρέου δια της παρουσίας της. Ο λόγος για την κόρη του Νίκου και της Αλεξίας Παπανδρέου και εγγονή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Με αυτή την αφορμή, η 17χρονη καλλονή μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών αποκαλύπτοντας πως… θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον!

Πες µας λίγα πράγµατα για σένα.

Είµαι 17 χρόνων, πηγαίνω στο St Catherine’s British School και φέτος είναι η τελευταία µου χρονιά. Σκέφτοµαι να ασχοληθώ µε το marketing, αλλά µπορεί να ασχοληθώ και µε την πολιτική.

Τι εννοείς;

Θέλω παράλληλα να σπουδάσω και International Relations. Με ενδιαφέρει η πολιτική. Μου αρέσει να έχω γνώση για το τι γίνεται γύρω, να µπορώ να έχω άποψη και, φυσικά, να προσφέρω στον κόσµο ό,τι µπορώ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παππούς σου. Τι θυµάσαι από εκείνον;

∆υστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είµαι πολύ υπερήφανη που είµαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγµατικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσµος, γιατί ήταν δίπλα τους.

Πατέρας σου είναι ο Νίκος Παπανδρέου και µητέρα σου η Αλεξία. Τι συµβουλές σού δίνουν;

Οι γονείς µου είναι πάντα στο πλευρό µου. Με στηρίζουν σε ό,τι κάνω. Είναι οι κολλητοί µου. Ξέρουν τα πάντα για µένα, τα µοιράζοµαι όλα µαζί τους. Η µητέρα µου είναι η καλύτερή µου φίλη και µάλιστα, όταν κάνω πασαρέλα στο Madwalk, είναι από κάτω και µου δίνει δύναµη. Είναι πάντα δίπλα µου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo