Η εξομολόγηση της Αγγελικής Λάμπρη: «Μετά την Ευτυχία «έχασα» ένα μωρό που το ήθελα»

Αγγελική Λάμπρη

«Συνειδητοποίησα, όταν μου συνέβη αυτό, πολλά πράγματα.»

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε πολύ μέσα από το ρόλο της Αγγέλας στο «Παρα Πέντε» άνοιξε την καρδιά της στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν και εξομολογήθηκε για το μωρό που έχασε μετά την κόρη της.

Τι άλλαξε η μητρότητα σ’ εσένα;

[dfp_ads id=236982]

Αλλάζει ολόκληρη η ψυχοσύνθεση, δεν έχεις αγωνία και άγχος για τίποτα, ούτε με το παιδί έχω άγχος, μόνο άμα αρρωσταίνει με τη γρίπη, αυτό δεν το μπορώ. Είμαι μια χαλαρή μαμά, αλλά έχω καλό νινί, ευτυχώς μοιάζει στον μπαμπά της, βάζει όρια από μόνη της. Είναι φοβερό να μην της βάζει όρια η μαμά και να τα βάζει από μόνη της. Το πρωί την πηγαίνω εγώ στο σχολείο και την παίρνει το μεσημέρι μια φίλη μας, που με βοηθάει τώρα που δουλεύω και η Ευτυχία της κάνει παρατηρήσεις και της λέει: «Η μαμά μου είπε να μην το κάνεις αυτό». Έχει ισχυρή προσωπικότητα.

Δεύτερο παιδάκι σκέφτεστε να έρθει στη ζωή σας;

Η μικρή ζητάει πολύ έντονα αδελφάκι εδώ και αρκετό καιρό. Κάποια στιγμή ήρθε κι «έφυγε».

Είχες κάποια κύηση που δεν ολοκληρώθηκε;

Ναι, από μόνο του, δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τότε μπήκε στο μυαλό μου, τώρα έχει ξαναφύγει. Μετά την Ευτυχία «έχασα» ένα μωρό, το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο ότι θα συμβεί, ήρθε και το ήθελα, λατρεύω τα παιδιά. Αγαπώ όλα τα παιδιά, όχι μόνο το δικό μου. Έχω τρέλα με τα παιδιά και το είχα, πριν γίνω μητέρα, με τα ανίψια μου, με άλλα παιδιά.

Πώς ένιωσες για αυτή την απώλεια;

Συνειδητοποίησα, όταν μου συνέβη αυτό, πολλά πράγματα. Είναι πολύ σκληρό συναισθηματικά να συμβεί αυτό σε μια γυναίκα, ειδικά όταν έχεις γίνει μητέρα. Όταν συνέβη αυτό, συνειδητοποίησα ότι θα ήθελα και δεύτερο παιδί. Θα δούμε…