Έξαλλη η Δέσποινα Βανδή με συγκεκριμένο δημοσίευμα: «Θα πρεπε να σέβεστε περισσότερο»!

Δέσποινα Βανδή

"Κυκλοφορεί με αποκλειστικές μου δηλώσεις, τις οποίες ποτέ δεν έδωσα! Είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο"!

Μια δυσάρεστη περιπέτεια έζησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους αντιλήφθηκαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί. Οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

[dfp_ads id=236982]

Η Δέσποινα Βανδή δεν μίλησε δημόσια για το θέμα. Παρόλα αυτά, όμως, η τραγουδίστρια διαπίστωσε ότι δημοσιεύονται υποτιθέμενες δηλώσεις της σε εβδομαδιαίο περιοδικό! Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Δέσποινα ξεσπά:

«Σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως κυκλοφορεί περιοδικό με αποκλειστικές μου δηλώσεις, τις οποίες ποτέ δεν έδωσα. Αυτήν τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι η ψυχολογία των παιδιών μας και κάνουμε προσπάθεια να «γράψει» όλο αυτό που συνέβη, όσο πιο ανώδυνα γίνεται, στην ψυχή τους. Το να τιτλοφορείτε με δήθεν δηλώσεις μου «ήταν σαν βιασμός» είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα πρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις».

Σήμερα το πρωί διαπίστωσα πως κυκλοφορεί το περιοδικό You με αποκλειστικές μου δηλώσεις,τις οποιες ποτε δεν έδωσα.Αυτην τη στιγμή κύριο μέλημα μας είναι η ψυχολογία των παιδιών μας και κάνουμε προσπάθεια να «γράψει»όλο αυτό που συνέβη,όσο πιο ανώδυνα γίνεται,στην ψυχή τους.Το να τιτλοφορειτε με δήθεν δηλώσεις μου «ήταν σα βιασμός» είναι αναξιοπρεπές και ανέντιμο. Θα πρεπε να σέβεστε περισσότερο ανθρώπους και καταστάσεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις