Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το μόνο που μας είχε πει η παραγωγή του Survivor είναι ότι…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη
«Αυτό που μου συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Δεν με έχει τρομάξει. Απεναντίας, η αγάπη και η αγκαλιά του κόσμου με γεμίζουν απίστευτα πολύ…».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το Survivor σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η αθλητικογράφος αποκάλυψε τι είχε πει η παραγωγή στους παίκτες, ενώ τόνισε πως όταν είδαν τον Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο, κατάλαβαν ότι στην Ελλάδα γίνεται χαμός.

«Όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που μας είχε πει η παραγωγή τους πρώτους τρεις μήνες είναι ότι το παιχνίδι σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ουσιαστικά αντιληφθήκαμε ότι γίνεται χαμός όταν είδαμε να έρχεται στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Ρουβάς. Αυτό που μου συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Δεν με έχει τρομάξει. Απεναντίας, η αγάπη και η αγκαλιά του κόσμου με γεμίζουν απίστευτα πολύ, γνωρίζοντας πως δεν έκανα και κάτι σημαντικό, κάτι σπουδαίο. Έχω βάλει κι εγώ τα κλάματα με κοριτσάκια που έρχονται με τόση αγάπη να βγούμε μια φωτογραφία και να με αγκαλιάσουν.

Survivor

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.