Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μήνυμα της μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Βασάλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η φωτογραφία και το μήνυμα της στο instagram...

Γεμάτη αγάπη και χαρά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραμονή Χριστουγέννων. Η αθλητικογράφος με μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε όλους τους followers της που όπως φαίνεται έφτασαν τους 300.000. Η ίδια ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα, αλλά και να έχουμε πάντα δίπλα μας ανθρώπους που νοιάζονται για εμάς και μας αγαπούν πραγματικά.

[dfp_ads id=236982]

«300.000 ???? Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια!
Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ????✨????????» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αν ο πιστέψουμε τη χθεσινή δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του…

Πέταξε «βόμβα» ο Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη! «Κάγκελο» Παπαδημητρίου – Μηλιόγλου!

300.000 ???? Δύο λέξεις έχω να σας πω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Είστε φανταστικοί! Η αγάπη που παίρνω από εσάς καθημερινά δεν περιγράφεται με λόγια! Έρχονται Χριστούγεννα και η ευχή μου είναι αγάπη και υγεία! Σας εύχομαι να έχετε δίπλα σας πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας αγαπούν πραγματικά! Καλά Χριστούγεννα σε όλους! ????✨???????? ____________________________________________ Styling: @panagiwthstsatsakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴇvʀɪᴅɪкɪ vᴀʟᴀvᴀɴɪ oғғɪcɪᴀʟ (@evridiki_valavani) στις